Meistä

SunBit

Olemme 2023 perustettu täysin suomalainen startup. Meidän tavoitteenamme on tehdä mahdollisimman monen suomalaisen kodin lämmittämisestä ilmaista.

Miten idea sai alkunsa

Idea sai alkunsa kryptovaluutoilla harrastellessa vuonna 2020, jolloin aloitin louhimaan bitcoinia, ja huomasin laitteiden tuottavan louhimisen tuloksena lämpöä. Sivutuotteena syntyvä lämpö on normaalisti ongelma, sillä louhijat toimivat huonosti, jos lämpöä ei saa siirrettyä mihinkään. 

Oma työkokemukseni lämmitys- ja energia-alalla myynnin ja energialaskelmien parissa auttoi keksimään idean tämän hukkalämmön hyödyntämisestä kiinteistöjen ja kotien lämmittämiseen. Urani aikana olen käynyt yli 1000:ssa pannuhuoneessa, josta opittu lämmitystekniikan tuntemus auttoi käytännön ratkaisun toteuttamisessa, missä louhinnan lämpö saadaan tehokkaasti ohjattua lämmitysjärjestelmään.

Näin syntyi lopullinen idea ja ratkaisu innovatiivisesta ja edullisesta lämmitysratkaisusta, jota kutsumme ”datalämpöpumpuksi”.

Elmeri Suomi

Founder

Heräsikö kiinnostus tulevaisuuden lämmitykseen? Ota Yhteyttä.

Sunbit asentaa kodin lämmitysjärjestelmiä hyödyntämällä bitcoin louhinnan hukkalämpöä ja lisäämällä kodin aurinkoenergian kannattavuutta!

Seuraa

SunBit Oyㅤ|ㅤ3357067-5ㅤ|ㅤHelsinki 00500

Made with ♡ in Finland.