FAQ

Usein Kysytyt Kysymykset

Bitcoin louhijat ylläpitävät ja turvaavat bitcoin verkon, sekä käsittelevät bitcoinilla hoidettua maskuliikennettä kuten esimerkiksi kauppaostokset.

Bitcoin on digitaalinen valuutta jolla voi hoitaa maksuja siinä missä euroillakin. Valuutta on toimintamekanisminsa ansiosta täysin murtamaton, joka tekee siitä erittäin turvallisen maksuvälineen.

Bitcoin perustuu lohkoketju teknologiaan.

Olemme tehneet palvelupakettiimme ratkaisun, jolla sinun ei tarvitse tietää Bitcoinista, tietotekniikasta tai louhinnasta yhtään mitään! Hoidamme ylläpidon, huollon ja kaiken louhintaan liittyvän etähallinnoinnin.

Kyllä! Louhinta tietokoneen kuluttavat sähköä, joka muuttuu lähes täysin lämmöksi. Keskiverto omakotitalo kuluttaa huippu pakkasilla n. 8-9kwh. Yhden louhinta laitteen teho on 3kwh. Louhijoilla pystyy lämmittämään omakotitalon, mikäli talon nykyinen lämmitysjärjestelmä sen siis sallii. 

Mikäli pörssisähkön hinta on matala, eli sähköverkko tarvitsee lisää kuormaa, niin louhijoita käytetään kesällä täysteholla parantaen esim kodin aurinkovoimalan kannattavuutta, sekä tukemaan sähköverkkoa. Ylituotanto lämpö puhalletaan kuumimpina kesäkuukausina ulos.
Voit myös ottaa suoraan yhteyttä!

Heräsikö kiinnostus tulevaisuuden lämmitykseen? Ota Yhteyttä.

Sunbit asentaa kodin lämmitysjärjestelmiä hyödyntämällä bitcoin louhinnan hukkalämpöä ja lisäämällä kodin aurinkoenergian kannattavuutta!

Seuraa

SunBit Oyㅤ|ㅤ3357067-5ㅤ|ㅤHelsinki 00500

Made with ♡ in Finland.